Pazartesi, Eylül 28, 2009

canım seninle olmak istiyor

hayatımın en kısa, en mesafeli, en güzel, en yaralayıcı mutluluğu da bitti. cayır cayır yanıyo içim.

elimizi kolumuzu bağlayan herkese/her şeye lanet ediyorum.

bu bitişin geldiğinin iyiden iyiye ayırdındaydım ama kimsenin içi elvermiyodu konuyu açmaya, kimse kıyamıyodu.

bugüne dek hep yaptığım yola başvurdum yine; eşeledim, tırtıkladım, açığa çıkmasını sağladım. bitti. bitmesini hiç istemiyoken bitti. yazık oldu, kalbime de, kalbine de, bize de. ona kızamam da, onun suçu yok ki. ben de kötü bi şey yapmadım. ama acısını ikimiz çekiyoruz ve sonuç olarak tekrar bitti. daha kesin ve keskin bi bitişti bu seferki. yazık oldu ama. yok yere tükendik.

özür dilerim, ama hala çok seviyorum seni. bana ezber bozdurandın. bugüne dek, senden önce neyin nutkunu çektiysem geri çevirip yüzüme tokat gibi inmesini sağladın ve ben bunları severek karşıladım.

yaşadığımız hiçbi şeyden pişman değilim. acısı bu kadar sert ve ağır olsa da çok güzeldi, her şey, sen, ben.

on üç günde yoktan var ettik, şimdi silmek için mi çabalıcaz? benim seni ve yaşananları silmek için ne cesaretim var, ne de bunu yapabilmeyi isterim.

çok iyiydik, daha da iyi olabilirdik.

söylenecek her şey biraz daha deşiyo galiba ikimizi de. çözümse eğer susmak, sessizlik, iletişimsizlik... ben yapamam ki!

bitmesin. bitmeseydi keşke. ama bitti, son kez, derinden. içimde kalıntıların oluşması için canımı yakanın sen olması gerekir ama. ki bu doğru değil. hala içimdesin, kalbimin çepeçevre sarıp sarmalayansın.

bitmeseydi keşke, hayatımın erkeği.

3 yorum:

Hollystone dedi ki...

her şeyden önce o zuhal olcay yorumunu çok seviyorum. olağanüstü...

ikincisi evet 13 gün gerçekten kısaymış ya. kalan kısmı için bol şans. daha uzun sürecek birşeyler olacaktır gelecekte.. sanırım buna gerçekten hazır olunca sahip olunuyor arada böyle kazalardan ders almak daha iyi..

Günlük Ayracı dedi ki...

kaza değildi, benim tarafımda ders alınacak hiçbi yanı yok. bahsi geçen içimdeki insanın kendini tanımaması ve ne istediğini henüz bilmiyor ve açıkça ortaya koyamıyor oluşu. buna bağlı olarak da gözünü karartıp kalbini takip edememesi. karşıma başka biri çıkar da bunu unutturur mu? bilmem. yoksa bi şeylerin farkına varılır da her şey düzelir mi? görcez bakalım :)

feanor dedi ki...

:)
seviyorum seni.