Çarşamba, Şubat 15, 2012

hayat negzel negzel... ne güzeli amk hayat bok gibi!

Sophie Brown by Brazzaville on Grooveshark

Pipisinin çiş yapmaktan başka bi işe daha yaradığını gören toy oğlanlar gibiyim. Plansızım, zamansızım, istediğim hiçbi şeye maddi ve zaman düzleminde yetişemiyorum. Ev-iş, iş-ev, işte öğrenilenlerin aşırı sınırlı kalması, yorucu bunların hepsi de.

Mutsuzluk bi de. Mutsuzluk. Kararsızlığımı ve isterikliğimi artıran yegane etmen. Ne yapmalıyım, neye yönelmeliyim, değişikliğe mi gitmeliyim, sabretmeli miyim, bi bilsem...

İlgi istiyorum deli gibi. Hani herkes değil, hani arkadaşlarım, belki. Ama birileri çıksın beni pohpohlasın. Çok yakınımdaki insanların haricinde birileri için taşıdığım bi önemim olsa keşke.

Hani ben artık yalnızlığı taşıyamaz oldum ya. Hani kim olduğu önemli değil de birilerini sevmeye çok açık ve hazırım ya hani, hani sevgi içimde birikti birikti de taşma seviyesine geldi ya, yazık olacak o kişiye. Bunu o kadar açık ve net biliyorum ki...

Hani böyle beylik laflar ediyorum ya, hayat döndürüp damlası damlasına yalattı tükürdüklerimi hep, istisnasız! Belki bunu da yalatır, umarım.

O kadar açım ki sevilmeye, dokunulmaya, sevgimi hissettirmeye, yaşatmaya, yaşamaya, gülmeye, eğlenmeye, duygulanmaya, ağlamaya, kaskatı kesilip taş olmaya.

Belki iyi olur her şey. O kadar ihtiyacım var ki buna inanmaya.

Çıkma karşıma onuncu adam. Ben henüz hazır değilim.

12 yorum:

arsené dedi ki...

Kim değil ki sevmeye sevilmeye, ait olmaya , hissetmeye; hissedilmeye aç ..
ama bir gerçek var ki kapıları kapatmamak , hayata bir şans vermek gerek...

Kaçarak olmuyor işte :)

Kaldırım dedi ki...

Başkaları için mi yaşıyorsun yavrum sen? Sen olduğun için yaşıyorsun. Birilerine ihtiyaç duyman normal ama bunu takıntı haline getirmemelisin bence. Zevkini çıkarmaya bak. Yalnız olduğum zamanlarda genelde hiç tanımadığım insanların olabileceği yerlerde takılıyorum. Başka yalnızların da olduğunu görüyorum, tek ben değilim diye seviniyorum. Güzel oluyor bak, dene.

bisexie dedi ki...

iyileşmek istiyor gibi görünme.
mutlu olmak istiyor gibi yapma.

mutlu olmak iste.
gerçekten iste.

ve ol.
mudahil oldugum kısımlara dair konusayım, bu melankoliden ve depresif ruh halinden içten içe ya da gayet bilinçli bir zevk aldıgını düşünüyorum..

happiness is an attitude.. diye giden bi qutoe vardır..
güzeldir.
sen de öylesin.

silkelen hadi.
bisexie buralarda;)

gerçek iyileşme yürekten gelir.

One Girl Two Boy dedi ki...

kim ilgi manyağı olmak istemiyor kiiiii:D ben sana deyim İzmir'de ilgi göstercek adam kalmamıs :D kuzucuklarım var ama, senin dedğin gibi değişik bir insanın değişik ilgisine ihtiyacım var benim de. Umarım hepimiz ilgi manyağı oluruzzzzzzzzz :D

Unknown dedi ki...

zaten 10. olmayı kabul etmem:DDDDDDDDDD çıkçektim vazgeçtim bak şimdi:P

vladimir dedi ki...

takip takip..beni de takip..

mhd7coklukisilik.blogspot.com

Günlük Ayracı dedi ki...

@arsené: Kaçarak olmuyor, deneyimle sabit bi gerçek bu ama şu aralar kabuğumda kalmalıyım. İletişimsizlik elbette çözüm değil, tam tersine sorun kaynağı çoğu zaman. Ama zamana ihtiyacım var.

@Kaldırım: Ah, kendime o boş zamanı yaratabilsem... Neler neler yapmıcam ki :) Hiç tanımadığım insanların arasındaki nadir yalnızlardan biri oluyorum ama ben genelde. Başkaları kankeytalarını kurabiyeli dondurmalarını kapıp gelmiş oluyo. Ezikleniyorum gene :(

@bisexie: Gerçekten istiyorum, ama zamanı var. Şimdilik durgun, sakin su olmalıyım. Çağlayacağım zamanlar gelecek elbet, ama henüz erken.

@One Girl Two Boy: İlgi manyağı olmak değil istediğim, birileri çıksa benle ilgilense, ben kırığı döküğü temizlerken oturup benle sohbet etse, bana değer verdiğini hissettirse, sonra temizlik bitince çekse gitse... Rebound ilişkiye giriyo bu, farkındayım. Ama şu aralar ihtiyacım olan bu galiba, bilmiyorum. Bunu bile bilmiyorum.

@operadakikazulet: Ahaha onuncu adam olayı da yalan dolana varıyo sanki. Kurduğum yeni mantığa göre üçüncü adam olacak kendileri, her kimse, her ne skimse :)

@mHD7 çoklu kişilik: Hoşgeldin arkadaş, da, keşke postu okuyup yorum yazsaydın bi, dünya daha yaşanabilir bi yer olmaz mıydı? asdfsdgs

Günlük Ayracı dedi ki...

Bu da genel geçsin. Takip ettiğim ve daha bir ay öncesine kadar her postuna yorum yazdığım bloggerlar; inanın aklımdasınız. Yoğun çalışıyorum sadece, yoksa her birinizi okuyup yorumlucam, söz! Farkındayım, bir aydır söz verip duruyorum; ama her şey rayına oturmaya başlasın bi, o zaman okumaya dönücem, SÖZ!

peri.susamurum dedi ki...

Gerçekten o kaddar aynı durumdayım ki seninle bir süredir, bir o kadar da yanlışlar yaptım bu yüzden eminim sen de yapıyorsundur..Hatta ne yaparsan yap yanlış oluyor mu bazen? Bende oluyor..
Ama işte bunun nedeni yorumlarda da dendiği gibi hep başkalarına odaklı olma hatası..Kendimize öncelik vermedikçe hayat ta hep kenarda köşede evirip çeviriyor bizi, sonunda öyle ettiğimiz beylik laflarla birlikte bok gibi kalıyoruz kaldırımın kenarında..
this is the thing yani kanımca ve deneyimlerimce :)

Adsız dedi ki...

Beynimdekileri okuyup yazmışsın sanki!

Günlük Ayracı dedi ki...

@peri.susamurum: Bugün dolmuştayken camdaki yansımamı izledim. Yakışıklıyım aslında bence. Ama fotoğraflarımı ve sabahları aynadaki görüntümü sevemiyorum bi türlü. Kendimize öncelik verirsek de bencilleşmez miyiz ama? Aşağıda sakal, yukarıda bıyık :(

@Adsız: Telepati yüzyıllardır inanılan bi şey. Bence hepimiz tek bi soydan bile geliyor olabiliriz. Atalarımız maymunlar mıydı yoksa salyangoz falan mı? Sence?

mariaPuder dedi ki...

beni sev ^^ 2 gün önce doğumgünümdü, değer verip doğumgünlerini aklıma işlediğim insanların hiçbiri hatırlamadı, kutlamadı. ben de sevgi istiyorum..