Pazar, Şubat 05, 2012

oynuyorum ama kimin dizisinde?

Efem, ev oğlanı O Gay; Ben Denin mimisine mimlemişmiş beni, kendilerine teşekkürü borç bilip o da gey ben de geyiğime teessüflerimi belirtiyorum buradan. Neyse, yazıyım diyorum işte. Olay şu; dibinizin düştüğü üç dizi oyuncusu buluyosunuz. bunların her birinin halihazırda oyunculuklarını sergiledikleri yapıtları anlatıyosunuz kısaca, sonra sizin dizilerinizin adı, konusu ve bu adamlarla yaşadıklarınıza değiniyosunuz ancak kaçırılmaması gereken bi nokta var. İlk iki adamla öpüşüyosunuz, sonuncu adamla allah ne verdiyse kardeş deyip girişebiliyosunuz, o yüzden adamlarınızı ve senaryolarınızı iyi seçin :) Son olarak da, başka bi dizi oyuncusunu seçip onu da sizi mimleyen kişiye yamıyosunuz başka hiçbi atraksiyona girişmeden ve üç yeni kişiyi mimliyosunuz. Hayat bundan ibaret, a dost!

"Pisuar aşkı"

Serkan ŞENALP
Serkan ŞENALP: Hangi dizide izlediğimi hatırlamıyorum aslında, televizyonla aram yoktur hiç. Ama Nescafe reklamlarında izlerken dibimin düştüğünü açık ve net bilirim efem. Kuzu gibi bi bakışı vardır bu oğlanın. Tenhada kıstırılmalıdır!

Serkan oğluşumuzla Günlük aynı şirkette çalışmaktadırlar. İkisi de biznısmen ayarında gezinmektedirler tiril tiril. Bi gün pisuarda işerlerken oyuncu oğlumuz Günlük'ün pipisini dikizler. Dikizlemek ne kelime, gözlerini belerte belerte bakar böyle. Günlük oğluşumuz bunun altında kalır mı? Kalmaz. O da sanki Serkancığın pipisine bakar gibi eğilirken tutar ve oğlanı cork diye öpüverir tuvaletin orta göbeğinde. Sonrasında tahmin edebileceğiniz gibi kabinlerden birine girerler ve oğ may gad! Kabinin parçalandığını görürsünüz sözümona orgazm anında. Ama abileri çıplak ten temasındayken görmek imkansızdır (Sevişemiyoruz erkeğim, yeryokkiböptmbye)


"Postacı postayı iki postada getirir."

Kıvanç TATLIÇÜK
Kıvanç TATLITUĞ: Tanıtmama gerek yok bence. Ha eğer tanımıyosan en yakın kapıya sıkıştır kendini cınıms.

Efem, Kıvancımız yengesi Fatmagül'e ve Fatmagül'ün yengesine salçalanmaktadır. O esnada kargo kuryesi olarak Günlük eve teşrif etmektedir elindeki koli ile (Pek manidar oldu ahahah). Kıvançcığımız yengesini ve yengesinin yengesini bırakır, aptallaşır, Günlük'le gözgöze gelir. Günlük de şapşala bağlamıştır. İçi sırça dolu koliyi şangır şungur bırakıverir olduğu yere. Fatmagül aplamız "Gitti sırçalarıııım! Gitti çeyizcikleriiim!" diye feryat figan eder iken bizim oğlanlar birbirlerine yapışıp öpüşüverirler kameraların gözü önünde. Yengeler sırçaları bırakır, oğlanlara açık ağızlarlan bakakalırlar. Ağızlarından akan suları da toparlarlar zira iki kaltak da sulanmıştır oğlanlara. Ancak oğlanlarımız ağızlarının (öhm) tadını bilmektedirler. Dizinin ilerleyen bölümlerinde neler neler olcak uhuuğğğ <3 <3


"Komşu oğlu huğ"

Tardu FLORDUN (ağğğğ)
Tardu FLORDUN: Bunu da tanımayan taş olsun.

Tardu'yla ikimiz fakir mahallede büyüyen iki kankeytayızdır. O güne dek kendilerinin farkına varamamış iki yağız delikanlıyızdır. Dişi yavuklularımızın triplerine falanlarına filanlarına içerken kafa kafaya verip, kafaları tokuştururuz efem, ve olaylar gelişmeye başlar. Önce şakalaşma, sonra öpüşme, tutkulu bi öpüşme, son derece isterik bi öpüşme. Kıyafetler yırtılır, vahşi vahşi böyle. Harala gürele abiler birbirlerine dalarlar efem. Açık seçik de izlenmektedir misyoner pozisyonda bi sevişme. Bacaklar belde, kollarsa ensede kenetli. Burcu burcu terlemiş iki bedenin dansı izlenmektedir o esnada ekranlarda. Tabi ki Türk ekranlarında reyting rekorları kırmaktadır ve adını tarihe altın harflerle kazır. 

ev oğlanı da bunla oynasın kalpkalp:

Mehmet GÜNSÜR

Mimlenenler: Arsené, Serhat, feanor

12 yorum:

Kızılsakal dedi ki...

tardu'yla oynadığın dizide bi rol versen bana da?
ne iş olsa yaparım abi.

Günlük Ayracı dedi ki...

@Patrick San. Tic. Ltd. Şti.: Ahah hangi rolü istersin beyb? :)

Unknown dedi ki...

oohh kebap:P

Adsız dedi ki...

uuu beybi, bunun için bir sıpeşıl bölüm çekerim yağni. %-)

Günlük Ayracı dedi ki...

@ev oğlanı: Beni de oynatırsan olur :)

EfsuN dedi ki...

:)) Seçtiklerin iyilermiş ama benim listemin başında bunlar olmazdı. Şimdik burda lezbiyen olarak değilde sana göre birini baktığımızı düşünürsek tabii, bi Taylor Lautner fena olmazdı hani. Herif vücut çalışıyor. Sonra izlediğim filmlerde biri daha vardı da böyle vücuduna şekil verebilmiş o da olabilirmiş adını bilmiyorum :))

Huh. Sen bunu okurken 'gözlerin bozuk senin' falan filan diyeceksin, muhtemelen haklısın :)) Ben böyle erkeklerden pek anlamam...

Günlük Ayracı dedi ki...

@EfsuN: Türk oyuncular arasından seçmem gerekiyodu ama, kural böyle :( Hem Taylorcana kese kağıdı şart bence. Vücut onnümero ama yüz ı ıh :(

Aman ben erkeklerden anladım da noldu? Elde var hayal kırıklığı. "Mna koyim!" artık küfür olmaktan çıktı, bi nevi noktalama işareti gibi hayatımda.

Şimdi bi porsiyon Kıvanç Tatlıçük olsaydı, fena mı olurdu? asdfghjklşi

EfsuN dedi ki...

Sadece Türkler hımm. Seçimlerin gayet yerinde o zaman ne diim :))

O Gay; Ben de... dedi ki...

haha o değil de bunlar dizi olmaktan çıkmış resmen "konulu dizi" kıvamında olmuş :DDD

Günlük Ayracı dedi ki...

@EfsuN: Ağzımızın dadunu biliriz efem :)) Bi de kalbimin tadını bilebilsem keşke... :(

@O Gay; Ben de...: İtinayla pornstayla beybeh :)

Adsız dedi ki...

sen kız mısın erkek misin Günlük Ayracı

Günlük Ayracı dedi ki...

@Adsız: Kafa mı buluyosun benle? :D