Perşembe, Şubat 16, 2012

These dreams go on when I close my eyes. Every second of the night I live another life

This Is The Thing by Fink on Grooveshark

gökçiii, uyandım saçmaladımda rüyalarından bahsetmiş bi postta. Bunun üstüne rüyalar gecesini yaşadım ki pek hatırlamam gördüğüm rüyaları ben. Bi tanesinde eski sevgilim ED ile birlikteyim. Grup seks yapmak istiyomuşum güya, tanıdığım biri olsun istiyomuşum ve her nasılsa ED gidip arkadaşım OK'ı bulmuş. OK kim mi? Hani şu 2,5 yıllık meselenin baş kahramanı. Üçümüz geniş bi kanepede eciş bücüş hallerde oturuyoruz/uzanıyoruz. ED ile OK yanyana. Ben OK'ı es geçip ED ile öpüşmeye başlıyorum, ama bi yandan gözüm OK'da. OK'ın yüzü asılıyo, benimse içim acıyo, aşığım ya ona hani. "Niye böyle yaptım ki?" diyorum, ama sonra "Skerler ya carpe diem, carpe noctum, carpe rectum ulan Günlük." diyorum. Ama içim cayır cayır yanıyo bi yandan.

İkinci rüyada ise uzun süredir almak istediğim smart phone'un sahibiymişim. Mutlu mutlu takılıyorum, hopluyorum, zıplıyorum. Çok mutluydum be.

And the things that keep us apart
Keep me alive
And the things that keep me alive
Keep me alone
This is the thing


Bi de, biliyorum. Açık ve net biliyorum. Bugünün ne lanetli bi gün olduğunu çok iyi biliyorum.

This is the thing. Bitti. Bu kadardı hepsi.

9 yorum:

Unknown dedi ki...

bence sen hiç uyanmamalısın..

Günlük Ayracı dedi ki...

@BiGay: Fırsatım imkanım olsa uyuyup günler boyunca sadece çiş ve su için uyanıcam ama işte olmuyo lanet! :/

gokciii dedi ki...

rüyalar üzerine düşünmek ve okumak böyle yapıyor işte insanı. gün içinde rüyaları ne kadar düşünürsen gece o kadar canlı oluyorlar :) ilk rüya mükemmelmiş yalnız :D bir de bu ne güzel şarkı ya, hastası oldum :)

Günlük Ayracı dedi ki...

@gokciii: Dreams'i izledim ben bugün ama pek sevmedim ya. Tünel bölümü çok iyiydi bence. Köprü kısmı da fena değildi ama diğer kısımlar çok silik ki hatırlamıyorum bile şu an. Sıkıldım genel olarak filmi izlerken. Sanırım uzak doğuluların ürünlerini sevmiyorum; caponların sushisi ve çayniğzlerin soya sosları haricinde :))

peri.susamurum dedi ki...

Sevgili Günlük Ayracı :)

Mektup gibi başladım ama o kadar uzatmayacağım söz :) Yorumunu almıştım aslında çook zaman önce ama ancak şimdi yazmaya başlayabilecek gücüm oldu, yorumuna cevabı da şimdi yazıyorum o nedenle..İzmir'deyim bu arada yazamayacak kadar saçma durumlar yaşıyordum kendimle..Ama artık yazacağım :) ve takibindeyim :)

Adsız dedi ki...

feysbukun var mı

Günlük Ayracı dedi ki...

@peri.susamurum: Nee İzmir'de misin? Eee ben de? Tamam o zaman konuşalım biz bunu bi :)

@Adsız: Olmaz mı :)

Adsız dedi ki...

ee verde ekleyek

gokciii dedi ki...

hadi ya sevmedin mi dreams'i. ben hala izleyemedim sanırım bi süre daha da izleyemiycem :( ben de suşinin hastasıyım. uzak doğuyla ilgili başka da pek bir bilgim yok aslında :D