Pazartesi, Şubat 06, 2012

To whom it may concern: Fuck you!



Drug by The Czars on Grooveshark

Sanırım bi dört yıldır tanışıyoduk. Bunun son üç yılında durup durup hortladı hep. "Ben seni istiyorum Günlük" diye diye. Hafta sonları yanıma gelmekten bahsediyodu hep. Bense reddediyodum "Olmaz Bubu, sen An...'dasın, bense İzmir'de." diyerek. Bi ara atar yapıp silmişti beni her yerden, olgunlukla karşılamıştım. Sonra ben askerdeyken tekrar eklemişti beni, mesaj üstüne mesaj yağdırmıştı.

Takriben on gün önce tekrar aşkı depreşmiş olmalı ki bana yazdı "Ben seni istiyorum Günlük, hafta sonu yanına gelicem, görüşücez sonunda." diye. İlk başta reddetmiştim, sonra aklıma yattı, "Gelsin de görüşelim bi, kaç yıldır tanıyoruz birbirimizi nasılsa. Olacağı varsa olur veya oldururuz, olmayacaksa da kimse kırılmaz darılmaz, canımız çok yanmaz." diye düşünmüştüm. Müdürü iş çıkardığı için gelemedi sonra. Bi kaç post önce yazmıştım ya, öyle bi durum işte.

Son dün geldi. Sürpriz yaptı. Bornova soğuğunda gece saat 11de buluştuk. Eve gittik. Saatlerce müzik dinleyip alkol aldık, sohbet sohbet üstüne, ohoho.

Gece oldu, sabaha kadar çırılçıplak sarılıp sarmaşıp uyuduk. Her şey mükemmeldi.

Sabah ufak tefek bi şeyler oldu. Ama ben tamamına erdirmek istemedim. Gözümde o kadar basit değildi çünkü.

Sonra öğlen 1 gibi çıktı evden, dönmesi gerektiği için. Çıkış o çıkış. Doğru-dürüst ses seda yok. Kayıplara karıştı sanki.

Şimdi mi? Garip hissediyorum. Sanki 1461 gündür beklenen bu kadarlıkmış gibi. Kullanıldım galiba ya. Kabullenip hayatıma devam etmeliyim sanırım. Ama alenen gururumla oynandı galiba. O kadar karışığım ki. O kadar kırığım ki.

İçimden 58 bin msjlık cümleleri döşeyip vurup gitmek geliyor. Ama yapamıyorum "Ya gerçekten müsait değilse?" diye düşünerek. Aptalca bi umut var hala içimde. Hala kezbanım amk, hala umut besleyebiliyorum. Sanki yarın sabah günaydın mesajı atacakmış gibi geliyor, hala!

Hayır, istemiyorsan da çık karşıma açık açık söyle arkadaşım. Ben öyle sessiz kaçışlardan anlamam. Gözüme sokman lazım, kafama vura vura anlatman lazım. İnan şimdikinden daha beter olmazdım o durumda. İnan, şimdikinden daha çok acımazdı canım.

Peşin fikirli olmak istemiyorum, ama daha başında bunları düşünmeye sevk ediyorsan beni, biz biz olamayacağız gibime geliyor.

Daha kaç hayal kırıklığı yaşamam gerekiyor mutluluğa doyabilmek için? İlla piç mi olmalıyım? Gayet başarılıyım o konuda bak, ağzına sıçıp süründürebilirim seni istersem. Piyasanın ardından küfrettiği can yakan adam mı olmalıyım? Ya ondadır ya şunda deyip kucaktan kucağa atlarken kendime her adımda daha iyisini seçip öyle öyle en iyisine doğru mu gitmeliyim? Orospu çocuğu mu olmalıyım?

İnsanlar yaşanmışlıkların ardından bakıp ağlar; bense yaşanamamışların ardından baka kalırken.

19 yorum:

Unknown dedi ki...

deli yaaa.. bu gözüme sokulmalı kısmına bende katılıyorum.. anlasam da anlamamazlıktan gelmeyi iyi beceriyorum çünkü :)

ama masumluğu korumak her zaman daha iyi geliyor.. çünkü yarın köşede durup arkana baktığında can kırıkları görmek yerin, üzülmeyi tercih ediyorum..

ne zamana kadar mı?
sonsuza kadar diyelim de...

panda dedi ki...

hiç bişey olmana gerek yok günlükcüm. sen sen ol ne istediğine önem ver ve yaptığın şeyleri yaparken şunu unutma: yaptıklarını sen istiyosun diye yap ve sonu kötü olsa bile yap ve pişman olma çünkü bunu yapmayı sen istiyosun ;) kendini de kasma bu kadar ileriye gitmemen de iyi olmuş bence kezban forevaaa :D

Günlük Ayracı dedi ki...

@BiGay: Lanet getiriyorum bolca. Hiç de tahmin ettiğim gibi ilerlemiyor hayat son üç gündür. Daha öz Türkçe ile: mna koyim, mna koyim, mna koyim, mna koyim, mna koyim, mna koyim, mna koyim, mna koyim, mna koyim, mna koyim

@panda: İyiye gidecek mutlaka panda, hiçbi zaman yerimizde saymıyoruz aslında ama işte, bundan öncekiler gibi şu an canım yanıyor mu? Evet. Bundan öncekiler gibi geçecek mi? Evet.

Unknown dedi ki...

Beklentin seni hayal kırıklığına uğratmış. Beklentisizmiş gibi kabul etmişsin ama gizli gizli beklentin varmış. Kullanılmadın sen de onu kullandın. (Berdaşın dolu kısmı:P)Diğer yandan kayıplara karışması elbette çok saçma. Ne var ki hiç olmazsa "bu kadardı" deseydi.

Unknown dedi ki...

Bak şimdi şeytan aklıma ne getirdi: o kadar yolu bi kişi için gelmemiştir o :S
hssktttiiiiiiirr

Günlük Ayracı dedi ki...

@operadakikazulet: O kadar iyi geldi ki bu son cümlen, öyle moral verdi ki inanamazsın :)

Unknown dedi ki...

Oolum yaş: 45, kullanan: 450
:DDDDDDDDDDDDDD
operadakikullanılmıştuvaletkağıdı:P

Unknown dedi ki...

operadaki komploteorisyeni:

abartma canım sende.. hiç aklımın ucundan geçmez böyle bir şey..
:)

ama işte insanın kulağına su kaçırıyorsun.. olabilir mi? yok canım.. sendeee

Adsız dedi ki...

ay hala bi naiflik, bi kullanılmışlık hissi, bi kırgınlık, bi yerle yeksan olma hali.

aşalım bunu lütfen. olmuyo ama. :(

günlüğüm sana deyon, ovlan sen anla gari. meheh.

Günlük Ayracı dedi ki...

@ev oğluşu: Yerle yeksan değilim canım. Sadece uykumda bile onu düşünüyorum.

Allam puştluk yapan kullarının pipilerini burkuşturuveğ gari

D!mple Rock dedi ki...

Fuck tan başım döndü ^^

Kaldırım dedi ki...

Belki de her defasında yeniden kezbanlaşıyoruzdur he? Bence olabilir. Eskilerden ders çıkarmak önemli. Bir de tam olarak ne istediğini de bilmek lazım. Çağırırken nasılsa tanıyoruz, fazla canım yanmaz diye düşünmüşsün. O düşünceni koru. Duygularının seni ele geçirmesine izin verme.

Günlük Ayracı dedi ki...

@D!mple Rock: Benim de midem döndü, iki gündür bulanıyor :/

@Kaldırım: Duygularım çoktan ele geçirdi, çoktan saydırdım lafları. Hedefini buldu. İyi oldu, çok da güzel iyi oldu :(

panda dedi ki...

saydırdım lafları derken???

Günlük Ayracı dedi ki...

@panda: Sezar'ın hakkı Sezar'a demişler ya, ona uydum ben de :) Pişman mıyım? Değilim. İçimi rahatlattım ve soğuttum yeterince :)

O Gay; Ben de... dedi ki...

ısrarcı olan o idi sonra ne oldu da oldu olaylar tersine döndü yahu :S ya da ben olayı anlayamadım sanırsam

Günlük Ayracı dedi ki...

@O Gay; Ben de...: Olayı ben de anlamamıştım ilk başta, "Hani ölüp bitiyodun, nooldu?" diye, ama sonuç bu işte. Dengesiz insanları Nazi fırınlarına atıp yaksak ya? :)

panda dedi ki...

o zman hey hitler :D :P

Unknown dedi ki...

hayat hep böyle kombinasyonlar yapıo bu kombinasyonda piç olan o, bi dahakinde sen olursun belki... hayat bu ciddiye almamak gerek :))))