Perşembe, Nisan 26, 2012

and

Görsel: Google

01 London Calling by The Clash/London Calling on Grooveshark

Bloga girişlerim seyrekleşti iyice. Ama bi yerlerde okuyanlar vardır, inanıyorum ben.

Son zamanlarda (üç-beş-sekiz aydır falan) çokzel bi depresyondayım, bilindiği üzere. Kendimi eve kapattım son 1,5 aylık zaman diliminde ve hiçbi şey yapasım yok. Hani ölmeye mecalim yok yine.

Son zamanlarda çekip gidesim geliyo sürekli, bu gece gerçekleştirmişim onu rüyamda.

Güya, İngiltere biletimi almışım, basıp gidiyorum valiz falan olmadan, kimseye haber vermeden. Londra'ya ayak basar basmaz "Ama böyle olmaz, kimseyle iletişime geçmedim ben" deyip bi sonraki uçakla geri dönüyorum Türkiye'ye. Eve geliyorum, bi yoğunluk var ama, valizimi hazırlayamıyorum. Çünkü planda valizimi hemen hazırlayıp aynı günkü uçakla Londra'ya dönmek var. Ama bi türlü yürümüyo işler. Ertesi güne sarkıyo yolculuğum. Sonrasını da hatırlamıyorum, uyandım.

Gitmek istiyorum, acilen!

8 yorum:

One Girl Two Boy dedi ki...

uzun zamandır girmiosun farkındayımmm bugun anasayfamda post'unu görünce sevinmiştimm oleysss bişi yazdııı dieee :D ama bu kadar mutsuz olma nolur. çünkü biliyorum insan yalnız kalmak istedikçe yalnızlaşıooo yapma bunu kendineee ;)

Acemi Gay dedi ki...

Yazmayı arttır bence, böylece içini döker rahatlarsın biraz... Merak etme, seni okuyan, halinden anlayan, benzer duygular yaşamış ya da yaşayan insanlar vardır :)

Adsız dedi ki...

daha geçen girip kontrol ettim bloga, acaba yeni yazıları var da ben mi göremiyorum deyü.

özletme kendini ayraç! depresyondan nefes alıp yazı yazıver e mi? ;)

Gay Panda dedi ki...

yaavrum okuyanlar var bende gayet bekliyorum yazını hatta ogtb gibi bende bugün yazını görünce sayfada ahanda dedim yaşıyo bizimkisi :) arada yaz cidden sıkıntın bunalımın ya da rahatlığın olsun yaz ;) kimseyle de iletişimi kesme derim ben. kendini eve kapatmak hiç bişeyi çözmez ;)

Unknown dedi ki...

oluuuuuuuuuuuum nerelerdesin bea.. gel gör beni beni sensizlik neyledi, diye ağıt yakacağım..

hayır msn de bile yoksun.. ama dur senin telefonun vardı bende değil mi? dur seeen ben şimdi seni aramam mı?

ooo işin yoksa beni dinle şimdi saatlerce.. oh canıma değsin.. sen bizi böyle boşlarsani tek başına depresyona girersen.. olum bizi nede almıyon yanına... deli yaaa

Unknown dedi ki...

yıh bea adam telefonunu da kapatmış iyi mi...

Günlük Ayracı dedi ki...

@One Girl Two Boy: Başarısız girişimlerden sonra o kadar korkar oldum ki kendimi arkadaşlarıma bile kapattım desem yeridir. İstisnasız hiç kimseyle görüşmüyorum son 1,5 aydır. Cevapsız aramalara ve mesajlara bile dönmüyorum. İşi de bıraktım sanırım, önümüzdeki bi kaç hafta içinde net bi karara varıcam bu konuda da.

@Acemi Gay: İlla ki vardır, hatta çoktur bence. Zira kendimi hiç özel hissetmiyorum çoğu insanın aksine. Koşullarım farklı belki, bi nebze daha iyi ki 26 yaşında olup hala işsiz olabilme lüksüm var. Geçecek, zamanı geldiğinde. Yaklaşıyo, inanıyorum.

@ev oğlanı: Gün içinde tonla şey geliyo aklıma yazmak için ama hepsi parça parça. Hani bir araya gelebilecek şeyler değil :) Üşengeçliğimi bi kenara bırakabilirsem yazarım mutlaka yine :)

@Gay Panda: Yaşıyorum, yaşıyorum, nefes alıp vermek ve mütemadiyen dizi izlemek yaşamdan sayılırsa :) Sıkıntımın çözümü insanlarda değil, kendi içimde. Hazır ve iyileşmiş hissettiğimde her şey daha güzel olacak, inanıyorum ben buna. Sadece iyileşebilecek miyim, onu kestiremiyorum işte.

@BiGay: Telefonumun kaypaklığı, sende olan hattımın takılı olduğu sim slotta bi temassızlık var, durup dururken "No SIM Card" uyarısı geliyo ekrana, ona denk gelmişsindir. Yoksa 7/24 hizmete açık telefonum :)

Adsız dedi ki...

iş yok mu?