Salı, Haziran 05, 2012

unravel (müstehcenayzd kontent)

bir melek vardı by model on Grooveshark

Neyin kafasını yaşadığımı hala sorguluyorum, ama herhangi bi cevap bulamıyorum. Hormonlarımın esiri gibiyim, s*kimin dikine gidiyorum her fırsatta.

Bi süredir yazıştığımız elemanla geçtiğimiz hafta sonu yüzyüze gelmeye karar verdik. Geldik de. Bence gayet iyi gibiydi en başta. Bi kaç saat sonra arkadaşlarımla tanıştırdım. İlk başta gerisin geri kaçar gibiydi mood olarak. Sonradan bu bi açıldı, kabak çiçeği gibi, ow şeth! Travesti ağızları mı istersin, yoksa yüksek sesle konuşmalar ve şarkı söylemeler mi? Neyse alkoldür dedim geçtim. Gece bi kaç bi şey oldu tabi falan (neyse), ertesi öğlen uyanıp hazırlandık, evden çıktık. Kahvaltı etmeye indik aşağı. Ben mekana bakıyorum, o ise yolu görüyo. Görmek ne kelime? Geleni geçeni kesti durdu, benim yanımda, bi yandan benim için ölüp bittiğini belirten ifadeler takınırken. Biri perhiz mi dedi? Lahana turşusu mu?

Her neyse. Cumartesi gündüz trendeyim, İzmir'e geliyorum. Çaprazımda benim yaşlarımda bi eleman gözleri dikmiş bana bakıyo. Kıllandırmak için olduğum yerden kalkıp yanına oturdum. Canına minnetmiş oğlanın meğer. Bi şey böyle gözüme gözüme batıyo ama. Arkadaş malı kaldırmış, kasıp kasıp salıyo. Sola doğru da yatırmış bi de. Gözüme takıldı bi kere, ayırır mıyım gözlerimi? Asla. Eleman tam da pipisinin üst tarafına koyduğu çukubarı uzattı bana ister misin babında, teşekkür edip geri çevirdim. Ama bakmaya devam ettim. Bi ara baktım okşamaya başladı bu. O da yetmedi, sıvazlıyo ediyo karşımda. İçim gidiyo tabi (Evet, görsel olarak ziyadesiyle tatmin ediciydi.). Sonra eleman iyice zıvanadan çıkıp düğmelerinden ikisini açtı, iç çamaşırının da düğmelerini açtı, saldı ortalığa. Allah Allah! O ne arkadaş ya? Hele ki, benim gibi libidosu donunu tumanını aşmış bi adama yapılır mı bu? Yapılmamalıydı!

Trenden inince telefonunu istedim oğlanın. Yok dedi. Nasıl ya dedim. İstemiyorum ben dedi. "Ulan o zaman ne karşımda sıvazladın durdun 1,5 saat boyunca, niye çıkardın saldın ortalığa? Manyak mısın sen?" dedim. "Şakaydı, ehe." dedi kaçtı gitti. Bakakaldım böyle mal gibi. Ne olup bittiğini anlamaya çalıştım. Şanslı masa gibi şanslı koltuk falan mıydı lan yoksa o? Oha! Noluyo arkadaş?

İlişki falan istemiyorum ben, karar verdim buna sonunda. Bi 30 yaşıma kadar kandili söndürdüğüm yerin bi önemi olmayacak benim için. Önemsediğimi farkettiğim anca kaçıcam. İstemiyorum kimseyi. "Sevgili = dert yükü" olmuş benim için meğer.

İlk ağızdan çok güzel gerçekler öğrendim yine geçtiğimiz hafta sonu. Hani şu ben askerdeyken aramayan, sormayan, aradığımda telefona çıkmayan bi sevgilim vardı ya. Bodrum'da beni boynuzlamış. Galiba defalarca yapmış bunu. Kendi ne yeminler edip "Yok öyle bi şey, valla yapmadım." diyodu. Ama hiçbi zaman inanamamıştım ona. Boşuna değilmiş. İnsan hissediyo, harbiden.

Öyle işte. Sikerler!

Öpürcek.

10 yorum:

Gay Panda dedi ki...

haohoaohaaa eleman tek dişi kalmış canavar misali hea :D o ne öyle önce sıvazla sonra ortalığa sal sonrada evlenmeden olmaz gibi göster ama elletme :D günlük ya valla çöle düşsen ütü bulcan voltranı oluştursan ... durumları yani :) neyse çocum orjinaller bitmez sen uzak durmaya bak ;)
bide son paragrafa yönelik:
BOYU DEVRİLSİN!!!

O Gay; Ben de... dedi ki...

oha nasıl bir kafa nasıl bir cesarettir yahu takım taklavatı ortalığa fora etmek? hayrı nasıl bir enerjin var nasıl bir enerji saçtın ortalığa da ovlan çoşageldi onu da anlamış değilim ahahaha :D

Günlük Ayracı dedi ki...

@Gay Panda: Fildişi gibi bi şeydi yahu, kocaman asdfghjklşi aman kimseden uzak durmuyorum ama kimseye doğru da gitmiyorum işte kendi yoluma bakıyorum anca. En iyisi budur belki dediydim, şimdilik pek bi sıkıntım yok gibi :)

@O Gay; Ben de...: Libidomu fışkırtıyorum insanların suratına suratına :D

Konuya istinaden; http://bit.ly/Ne0I7S Afiyet olsun efem :)

Unknown dedi ki...

arkadaşım da bana şöyle bişi anlatmıştı:
gece 12ye yakın tren beklerken istasyonda, çocuğun biri buna bakıyor. bizimki de bakıyor olmalı ki cesaret alıp yanaşıyor.
gel şurada beni zig diye. manyak mısın oolum git işine diyor bizimki.
o da tren yoluna atlayıp pantolunu sıyırıp arkasını dönüyor ve şu tarihi cümleyi söylüyor:
Bİ'GÖR AMA Bİ'GÖR:DDDDDD
aramızda uzunca bi süre parola olmuştu laf.

Günlük Ayracı dedi ki...

@operadakikazulet: "olum bak git!" :D ahahah trenler nedense hep pis amaçlara alet edilio ya lanet olsun, bi doğrudüzgünü denk gelmiyo ama işte nerde it kopuk gelir beni bulur ühühü :D gel bi gör ama kazu, bi gör! asdfghjklşi

Bir Gay dedi ki...

Adamın cesaretine, senin de metanetine hayran kaldım :))
Nasıl hiç bir şey yapmadan öylece izleyebildin merak ediyorum doğrusu :))

Günlük Ayracı dedi ki...

@Bir Gay: İzlemek dışında ya napaydım be adam? Trenin orta yeri, napabilirim yani napmalıydım onca insan çevredeyken? :D Yalnız olsak yapacağımı bilirdim de, neyse :P

Unknown dedi ki...

sen trende rüya görmüş olmayasın... yani kolay kolay olacak şey değil. hadi adam bunları yaptı sen gidip neden telefonunu istersin o kadar mı iyi bir parçaydı?

yoksa canıma tak etti artık mı diyorsun :D:D ulen sen var ya sen, korktum haaa :D

İsveç'ten Sevgiler dedi ki...

asdlkasdla ahh be güzelim tüm manyaklar da seni mi bulur? hadi sen demir yuttun, herkes mi miknatis yutmus? bu nedir, bu köyün derdi cilesi neden bitmiyy dilililili

Günlük Ayracı dedi ki...

@BiGay: Ah keşke rüya görmüş olaydım, rüya der geçerdim. Ama o gördüklerimin ihtişamından sonra namümkün :D

@İsveç'ten Sevgiler: Denklemin bi yerlerinde bi hata var da işte henüz çözemedim ben o denklemi. Hatanın kimden kaynaklandığını bile bilmiyorum ki, hata nerde başlıyo falan :/