Pazar, Aralık 06, 2009

geleneksel queenism günü(!)

sevgilimle bir arada olup da kavga etmediğimiz, atışmadığımız, bozuşmadığımız tek pazar günüydü bugün. ha yine bozuldum bazı şeylere, o ayrı. ama beni asıl kızdıran tavırları arkadaşım sergiledi. hayır efendim anlamıyorum, ikinizi de çağırmamışken ortamıma dahil oldunuz ve tanıştınız, sonrasında ortak ilgi alanlarınız çıktı etti derken kanka olup çıktınız. tamam, buna lafım yok. peki ortamda ben hiç yokmuşum gibi davranmanıza ne demeli? bugüne dek hiç ilgilenmediğim konulardan konuşuyosunuz, benim odaklanamayacağımı bile bile, eskaza bi yerinden tutunmaya çalıştığımda da ya lafımı bölüyosunuz, ya da tersleyip geçiyosunuz. her birimiz bi diğeriyle ayrı ayrı görüşse çok daha iyi olacak galiba, çünkü bir aradayken yok sayılmak hiç iyi hissettirmiyor.

evet, sizin ilgilendiğiniz konulara meylim sıfır. evet, tek söylemde anlayamadığım durumlar ve kavramlar oluyor. evet, sizin kadar zeki değilim. evet, sizin kadar sabit de değilim.

geriye dönüp baktığımda kendimde sizi görüyorum nedense. eskiden taşlaşmış algılarım ve fikirlerim vardı. sonra "esneklik" adı altında ezildi hepsi de, işi bilenler tarafından. kişiliğimi, benliğimi oluşturan iki parça olgunun bu yolla yok edildiğini görmek -inanın- herkesten çok beni sıkıyor. kimdim? kim oldum?

birbirinizi gördüğünüzde kendinizden geçip fırsatı bulduğunuzda bana -sözümona- takılmanız (=laf sokmanız) beni delirtiyor. o anda donup kalıyorum, cevap veremiyorum. içten içe kuduruyorum ama.

böyle devam edemeyeceği de çok açık. ikinizin arasındaki bağ ayrı ayrı benle olanlardan çok daha kuvvetli, gayet bariz bu. bi yerlerde kopacak sanırım ya, durun bakalım :)

2 yorum:

Hollystone dedi ki...

ehahe aynı zaman dilimlerine denk gelen atışmalar olmuş galiba :) tesadüfün bu kadarı.

bu arada sevinmelisin aslında svgilin ve kankan iyi anlaşıyor! genelde tam tersi olur ya.. :) çok antipatik

Günlük Ayracı dedi ki...

valla kankamın elini eteğini çekmesini istiyorum aslına bakarsan, yoksa çok zarar görecek kız. zira ben heriften elimi eteğimi çekme çabasındayım, bi hayli, bi hayli, çoook bi hayli!