Cumartesi, Ekim 20, 2012

sıkıntı değil benimki, sikinti

Next Big Thing (feat. Pusha T & Pharrell Williams) by Chester French on Grooveshark

Yalnızlık ne zor şey lan! Yok, illa aşk meşk anlama şimdi. O da var tabi ki, ama asıl koyan genel itibariyle bambaşka bi yalnızlık.

Bu gece Taksim'de taş üstünde taş bırakmayasıya eğlenesim var. Ancak, birlikte dışarı çıkacak kimse yok gibi. Ankara'dan gelen bi arkadaşımın programı şayet erken biterse birlikte Taksim'e geçeceğiz falan. Lan! Lan! Lan!

Hani çok sosyaldim aslında ben? Hani muhtelif sayıda arkadaşım vardı? Hani hepsinin yeri ayrıydı da birlikte zaman geçirmekten ve mekanlarda eğlenmekten büyük keyif aldığım bi grup vardı? Noldu ona?

Yalnızım arkadaş! Çok yalnızım! Bugüne kadar pek takmamıştım bu durumu, ama yalnızlıktan kırılmaya başladığımı farkettim. Meğer içimde ne sosyal bi orospu varmış da haberim yokmuş. Tanımadığım insanlarla konuşasım var.

Özetle, ben her aşık oluşumda böyle oluyoreröre.

"Sen de ne ayrangönüllüsün yahu, önüne gelene aşık oluyorsun." diyosundur belki. Kavram kargaşası yaratma bi sen de! Belki yoğun hoşlandım, belki çok hoşuma gitti ve aşık oldum diyerek özetliyorum belki durumu, nerden biliyosun?

Hoşlandığım adamı bu akşam için davet ettim, havasında değilmiş, çıkmayacakmış, teşekkür ediyormuş. İstenmediğime yüzde yüz eminim artık ve bu durum benim ziyadesiyle canımı sıkmaya başladı. Çünkü geri dönüp baktığımda hayatıma giren insanlara başlangıçta çok yoğun duygular hissetmedim ben hiç. Hep sonradan, zaman içinde sevdim. Baştan bu kadar yoğun hisler beslediğim hiç kimseyle ise beraber olamadım. Gönlün istediğiyle birlikte olamadım, gönlüme gelen taliplerleydim hep.

İstediğim adamların da beni istediği günler gelecek mi? Sakin ve daha mantıklı adımlar attığım ve insanların bana olan ilgilerini kaybetmeyeceğim zamanlar gelecek mi acaba?

27 yaşındayım ben arkadaşım. Eve çıkma, yuva kurma hadiseleri uzak görünse de uzun soluklu ve doğrudürüst bi ilişkimin olması gerektiği yaştayım artık. Bu durum acilen düzelmeli! Kafayı yemiycem yoo yoo!

14 yorum:

fatih amorf dedi ki...

doğru tespite ne hacet... sanırım kısmen de olsa aynı kaderi yaşıyor gibiymişiz "zamanla aşık olma" bakımından. keza ben ilk görüşte aşka inananlardan değilimdir, tanıdıkça aşık olabilenlerdenim :)

bu arada şarkıyı 3lediğime göre sevdim sanırım :)

Günlük Ayracı dedi ki...

@fatih amorf: İlk görüşte aşk diye bişiy var taam mıa? :)) Kaderim bozuk, ben napayım :'( :D

fatih amorf dedi ki...

hiç te bile kaderim bozuk diye yıpratamam kendimi mayası bozuklar yüzünden (atarlı ergen styla) :)

ilk görüşte aşkı yaşamadığım için belki inanmıyor olabilrim ama yaşayacağıma da inanmıyorum çünkü öyle bir şeye inanmıyorum.. onun yerine isim hatasını savunuyorum; ilk görüşte aşk değil de ilk görüşte hoşlanma, etkilenme olabilir. kestirmeden aşk diyoruz bunlara ama bu kadar basit değil ki yahuu.. aşk sadece ilk görmeye indirgenmeli indirgenemez.. yürüüyüünnn :))

ozge dedi ki...

böyle hani sen birini seviyorsun ya da böyle ufaktan hoşlanmaya başlıyorsun,o pislikte sana başlarda kur yapıp sonra sen ona yazmaya başlayınca kendini geri çekiyor yaa, kaldırıma sürtelim bu insanların kafalarını yaa, kıvılcım çıkartalım. sonra da çıkan kıvılcımla çok eğlenelim bizde böyle mutlu olalım ^_^

Günlük Ayracı dedi ki...

@fatih amorf: Mayası bozuk değil yahu, onlar da senin gibi benim gibi insan işte. Ayrıca adı ilk görüşte aşk olur, hoşlantı olur, etkilenme olur, olur da olur. Kavramlara çok takılıp kalmamak gerek. Zira aşka çok da üstün bi hal olarak bakmıyorum ben. Güzel bi şey yaşıyosan adam gibi tadını çıkar abi, aşk, meşk, flört, ilişki, fuckbuddy adı neyi değiştirir ki?

Günlük Ayracı dedi ki...

@ozge: Candan Erçetin'in "Canı sağ olsun" adında bi şarkısı var ya, nakaratın sonunu "Hepinizin canı sağ olsun" diye değil de "Topunuzun amına koyayım" diye söylüyorum ben. Hak edene vericen köteği, vericen paparayı :D

Unknown dedi ki...

hep böyle oluyor arkadaşım, dışarı çıkayım dersin birisini bulamazsın, işin olsa bin kişi seni çağırır, sen hoşlanırsın adam kıçını döner, sen hoşlanmazsan kıçında dolanır...

ne zaman hayatta murphy kanunları geçmeyecek hadi ama

Günlük Ayracı dedi ki...

@BiGay: Murphy değil Secret'a inanasım var aslında ama var bi pislik bu işte :/

pistisvejanus dedi ki...

evrenin bizi götünden anladığını düşünmüyor değilim artık

pistisvejanus dedi ki...

Gördüğüm onca ikiyüzlülükten sonra öyle bir tiksinme geldi ki; insanlardan midem bulanır oldu.bende Kötü insan mıknatısıyım maşallah.

Adsız dedi ki...

Off pff derin konular bunlar, yalnızlık, baktığım zaman bende yalnızım mesela, ama hoşlandığın biri oluyor O'na belli edemiyorsun hoşlansan da, O da hoşlanıyor, sana belli edemiyor falan, biliyorsunuz ki çıkmaya başladığınız an kaybetceksiniz, o yüzden arkadaşlık öle isimsiz devam ediyor ama sevgilin olmadığından o kişi ne kadar öle olmasını istesen de öyle davranamıyorsun:)
Çok konuştum karışık durum bunlar, yazından keyif aldım okurken, umarım istediğin gibi hem arkadaşın hem sevgilin olabilcek biri girer hayatına ve yalnızlıktan kurtulursun:)

Zat-ı Şahane dedi ki...

sitene tesadüfen ugradim baktim terazi burcu bi göz gezdirim dedim ama baya baya daldim okuya okuya saati kac etmisim..
söylemeden edemicem escinsel oldugunu aciklamani cok cesur buluyorum..
takipteyim umarim hayatinin aski yakinda senin farkina varir :))

Günlük Ayracı dedi ki...

@pistisvejanus: evrenin götüne koyayım afedersin :)

@quik ness: ah o piç çıkmadı hala karşıma ahh :))

@zat-ı şahane: eşcinsel olduğumu bööle açıklıyorum ama kimliğim hala gizli maalesef :(

Adsız dedi ki...

Ayy aynı ben. Bi istediğim adam beni istemedi lan. Ama büyü yapmayı öğreniyorum bu aralar Peruze Hala diye bi kadın varmış bağda komşumuzmuş ona gitcem randevu aldım. Bekle beni evren <3