Pazar, Ocak 29, 2012

accept what you can't change, change what you can't accept

Goodbye Music by L'Altra on Grooveshark

Sonra, ne gidebiliyorsun, ne de geçip gitmeyi istiyorsun.

Şöyle olmalı, böyle sürmeli deyip duruyoruz ilişkilerle ilgili hep. Allasen, daha doğru düzgün bi ilişkiyi bile yaşatamıyorken, ayakta tutamıyorken, neyin kuralını kaidesini koyuyoruz ki? Hani bi nevi biz kimiz de ahkam kesebilme cüretini gösteriyoruz ki?

Tutulan seks oruçları çok güzel aslında. Hani kendi irademizi deniyoruz falan tamam da, abi yaşlı mıyız biz amk noluyo ne orucu? Tamam, duygusal anların da katıştırıldığı cinsellik anlarını yaşamak istiyoruz, ama sence de fazlasıyla 30+ değil mi bu be izlek? Bundan iki sene önce sözümona arkadaş takıldığımız adam da duygusallık olmadan sevişemiyodu, hatta sırf bu yüzden başıma tonla bela sarmıştı da neyse konumuz bu değil. Konu, ona benzemeye başladığımı görmem bu hususta.

Florrie denen kadını kıskanıyorum. 88li, çok güzel, sesi harika, ve onu dinleyen tonla insan var. Bense 85liyim, erkeğim, sesim çirkin (o kadar ki, karaoke yapmaya kalktığımda ya mikrofon elimden alınır ya da biri daha bana eşlik eder, hatta çoğu zaman birden çok kişi), beni dinleyen veya dinlemek isteyen çok az kişi var :(

İnsanlar ne kadar duyarsız lan! Dün akşam marketten eve dönüyodum. Köpeğin teki acıkmış yazık, çöp bidonuna tırmanmış, burnuna güzel kokan kocaman bi poşeti yere indirdi gözümün önünde. O sırada apartmandan çıkmakta olan ve apartmanda yaşamayan kaltağın teki "Iyy pis mendebur hooooşt!" dedi, dönüp "Asıl sana hoşt be! Ne zararı var köpeğin sana?!" diye çemkiremedim kadına, sırf geçtiğimiz ay cenaze yaşanan bi evden çıktığından ötürü. Ama köpekçik korktu, koştu, gitti, aç kaldı :(

Bazen diyorum, baba patron beni kovmadan ben oğul patrona istifamı verip gitsem mi? Yemek ve çay molalarımı kısıtlı tutup aralarda 4-5 dklık sigara molalarına çıkmama rağmen bunun çenesini yapıyo :(

Accept what you can't change, change what you can't accept.

Kendimi sadece yakışıklı bulurum. Ha bi de gözlerim güzel. Bunun dışında ahım şahım bi yanım yok bence. Ama sırf beni yatağa atabilmek için olmadık taklalar atan erkekleri görünce g*tümle karşılıklı gülüyoruz. Hayır, bu çaba niye? İnsan gibi söylesen belki ben de salçalanırım sana :)

Sözümona haftasonu Antalya'dan birileri gelecekti. Öyle biri ki; 4 yıl önce tanıştığım ve bu süre içinde defalarca İzmir'e gelmiş olmasına rağmen bi türlü ayarlayıp görüşemedimiz, kıçı kırık fotoğraflarıma bakıp bakıp "Çok tatlısın sen Günlük!" diyebiliyor. Hani buluşsak, olayın akıbeti nolur? Muhtemelen bi gece birlikte uyuruz, bi kaç zorlarız sonrasında, ama o Antalya'da, ben İzmir'deyken zor be. Uzaktan uzağa yapamam ben. Hem, müdürü arıza çıkardı sözde ve gelemedi işte. "Dakka bir gol bir" derler bizim orda, ya sizin orda?

Hayata geç kalmış olmama rağmen bi Brazzaville'in David Arthur Brown'u kadar başarılı olmak istiyorum ben de. Adam otuzundan sonra neler neler yapmış ki ben henüz 20li haneleri tüketmedim. Gayet güçlü bi başarı hikayesi ve ilham kaynağı bu adam.

Bi de Gossip'in solisti Beth Ditto var ki anam anam; hükümet gibi karı! Ayağını bi vurdu mu Çin'i hoplatır. Özgüven harikası olan bu ablamız başarılı bi gay aktivist aynı zamanda, negzel cınıms sçs

Stephen Hilton ve gudubet karısı Pati Yang
Bazı zıtlıklar bir araya gelip müthiş bi uyum yaratıyolar. Devics ve FlyKKiller bunun en güzel örnekleri sanırım. İkisinde de çirkinlik abidesi gudubet birer kadın var, yanlarında da allamgüzelyareppimin boş zamanında özene bezene yarattığı iki ayrı güzel erkek. Tamam, Sara Lov'un sesi de harika, ama yine de o koca ağzı ve yoluk saçlarıyla yeterince çirkin. Ama Devics'in Dustin'i ile FlyKKiller'ın Stephen Hilton'ı allah allaaahhh!
Dustin O'Halloran












Sam Sparro









Ha bi de Sam Sparro var Avustralya taraflarından.

Joel Cassady

Sonracıma, son günlerde tıpkı bi Zaz gibi oluk oluk içimize boşalan bi Walk off the Earth gerçeği var ki bi gitarın başında beş kişi toplaşıp bi s*ki güçbela doğrulttukları videoda bize göre solda durup en kuğl haliyle tık tık bilek vuran bi arkadaş var ki adı Joel Cassady.





Mark Ronson
Daha daha sonracıma, Mark Ronson gerçeği var başımızda ki kudurmamak elde değil, a izlek! Allam bunlar erkekse ben neyim? Yok, ben erkeksem bunlar ne? Çeşitlilik bu kadar mı çok olur yareppim? Ya da onları yaratırken malzemenin bu kadar kalitelisini kullandın tamam da beni yaratırken neden Çin'e gidip geldin ki? :( Kendimi cam oyuncak gibi hissediyorum bu adamları gördükçe. Ne kötü lan :(

Sanırım bu adamları hayal ede ede orgazm olmaktan iyiden iyiye kafayı yedim ben. Müzik dünyası, öl!

Mark Ronson

Mark Ronson







Eski sevgililerimden birinin önceden çok samimi olduğu, ama sonradan eski sevgilisinin daha çok samimi olduğu bi çocuk var. Allam, her görüşümde dibim düşüyo! Hem görüntü olarak pek düzgün, hem de karakter olarak olgun ve naif bi adam. Aksi gibi de kendini defalarca boynuzlayan sevgilisiyle çok iyiler, hala, olan bitene rağmen. Fesat dolu gözlerle izliyorum, kör olcak gözlerim bu gidişle. Ha eski sevgilimin eski sevgilisi mi? O da çok güzel bi adam amk!

Ama bu ilk bahsettiğim çocuk çok fena ya! Her görüşümde dibim düşüyo, aklım uçuyo, kalbim kaçıyo, yüzüm gözüm sıçıyo böyle. Tanışırken bile "ık mık" diye kalmıştım ben. Allam, neden ben? Neden o? Neden yalnızım? Neden böyle güzel adamları gemici düğümüyle bağlıyosun saçmasapan adamlara? Ühühü!

Yalnız ölcem ben ya, kesin gözüyle bakıyorum artık buna. Zaten baba olmak gibi bi hayalim de yok, e hayatıma girecek olan insan da çıkıp gidecek eninde sonunda, kendi başına kalcam yine finalde. Arkadaşlar dostlar falan da bi yere kadar, öteye geçemiyorlar isteseler de. İsteyene de rastlamak zor. Yalnızlığk ömüğüğr boyuuuğuğuğuğu :kırıkkalp:

Şu ara özgüvenim pek bi yerlerde. Sürünmek ne kelime, fukara sümüğü gibi yere yapıştı da kurtulmak bilmiyo. Yerde kurucak kalcak öyle yavrum. Pohpohlanmaya ihtiyacım var aslında çok fena, öyle böyle değil. Beni beğenen yok, ben de beğenmiyorum bi yandan beni, her ne kadar yakışıklı olduğumu ve güzel gözlerim olduğunu söylesem de. Selam depresyonist sıçış açısı!

İzlek, al sana yorum yapabileceğin tonla konu. Seç, beğen al. Benle ilgilen, beni sev, okşa, öp, kokla, koy kenara, sonra bi daha okşa, bırak, git, gel yine okşa, güzel sözler söyle bana. Zira moralim nereye gitti ben de bilmiyorum :(

Yeni hafta kapıda, ve ben hiç mutlu hissetmiyorum!

3 yorum:

izmirdeki o gay dedi ki...

biz söz vardır cok yakın bı arkadasım kendımı cırkın hıssederken soylemıstı
sen kendını begenemezken baskalarının senı begenmesını nasıl bekleyebılırsın kı dıye bence ıse aynalarla barısmaktan basla :D

O Gay; Ben de... dedi ki...

daldan dala dedikleri bu olsa gerek :)

Günlük Ayracı dedi ki...

@izmirdeki o gay: "O" da böyle diyordu, sonra naptı ne etti bilmiyorum.

@O Gay; Ben de...: "Daldan dala daldan dala" Gelinim olur musun? - Semra kaynana :)