Salı, Ocak 17, 2012

Başlıksız oluversin, ne çıkar?

Vurursun Patlar by Onor Bumbum on Grooveshark

İki gündür soğuk, daha çok soğuk, çok bi bok soğuk, uzun çalışma saatleri, hava karanlıkken evden çıkıp yine karanlıkta eve girmek nedir çok bi güzel, pek bi harika öğrendim. Tamam, bu kadarı yeterli.

Sabah 5:30da uyanıp 6:15te evden çıkıyorum, 8de işe başlıyoruz. 10:30da çay molası, 12:30da öğle yemeği, 15:00 gibi tekrar bi çay molası ve 18:30 paydos. Eve girmem 20:00yi geçiyor. Dün aptal bi inada bağlayıp gece 1:30a kadar oturunca bugün zombi gibi dolandım durdum kuyruğum etrafında. Bi de patronlar ve bunun yansıması olarak personel biraz gergindi bugün. Odayı paylaştığım çocukla gün boyu sohbet ettik. Okumam gereken yüzlerce sayfa dolusu dokümanın taş çatlasa beş sayfasını falan okumuşumdur, gün boyunca!!!

Takip ettiğim blogları son on gündür bi hayli boşladım; ama telafi edicem, söz. Hafta sonunun gelmesini bekliyorum. Bi kısmını dışarıda eğlenerek geçircem belki, ama eve dönüp blogları tek tek okucam hafta sonunda.

Yapmam gereken iş sayısı o kadar fazla ki şu an. Evet, gündelik hayatım değil, işimle ilgili hepsi de. Ve ben stresliyim "Nasıl bi yükün altına giriyorum ben ya?" diye. Sanırım patronun bana biçtiği görev yöneticilik. Zira akşamüstü "Günlük, bir an önce öğren şu işi de al bu yükü üstümden artık!" diye sıkıştırdı beni.

Selam, ben işe başladığının ikinci gününde strese bağlayan Günlük.

4 yorum:

Kaldırım dedi ki...

Bazen sürekli meşgul olmak daha iyi. Gerçekten.

O Gay; Ben de... dedi ki...

zamanla o çarka nasıl dahil olduğunu fark etmeyeceksin bile :))

arsené dedi ki...

hoşgelmişsin çalışma hayatına , keza zaman içinde bu angarya yüzünden oradan , buradan , şuradan sıkılacak mısın merak ediyorum doğrusu ; iş hayatı bu biçim bişi oluyor gari, insan aynı şarabı içmekten sıkılıyor zamanla, özlem duyuyorsun "eski" kendine ... lakin şans seninle olsun ..:)

Günlük Ayracı dedi ki...

@Kaldırım: Gerçekten öyle galiba, tadını çıkarmaya bakıyorum şimdilik :)

@O Gay; Ben de...: Valla hala yadırgama evresindeyim sanırım :) Sürekli bi şeyler batıp duruyo gözüme gözüme, not ediyorum sürekli "Değiştirilecekler" listesine :D

@arsené lupin: Çok güzel özetlemişsin süreci :) Başıma gelecek olan o sanırım zaman içinde, ama olsun :) İyi dileklerin için teşekkürler :)