Pazar, Ocak 01, 2012

Nail Baba! G*tün kocaman Nail Baba!

Slow motion by Mujuice on Grooveshark

Kodumunun şişkosu! 3 numara farkla kaçırdım ufak tefek ikramiyeleri bile. Amorti bile yok! O bile yok! Aşkta da kaybediyorum kumarda da. Loser'ım galiba ben. Kırk kere dersen olurmuş derler ya, "Loser'ım ben aehaeha" diye diye giydirdim kendime bunu da galiba, lanedolsun!

Yılın ilk gününde hiç de iyimser değilim yanına koyayım! Ama yazıcam, gene yazıcam.

Şu dün hazırladığım seyahat planındayım hala ben. Ne umutlarla doldurmuştum takvimimi "Hıı bak Nisan'da şurası güzel olabilir böyle ılık hava falan.", "Cumartesi gecesi şu şehirde olmalıyım ki gay night life'ını görmeliyim bak bak bak.", "Falanca ülkenin yemeklerini çok merak ediyodum zaten, orda toplamda iki hafta geçirip seyahatimin sonunda Türkiye'ye dönünce o hayalimdeki yemekleri yapan yeri de açabilirim belki zengin bi menüyle." diyerek. Olmadı. Lanedolsun ki olmadı!

Elim erdiğince, gücüm yettiğince de CouchSurfer olcaktım bu seyahatimde. Kaldığım eve Türkiye'ye özgü şeyler hediye edicektim, onların mümkünse yerel, değilse ulusal içkilerini tadacaktım. Sıra gece uyumaya geldiğinde onlar yataklarını teklif edecekler, ama ben "Yok cınım, ben tosbağayım bak evimi sırtımda taşıyorum." deyip şıtıfıtıt diye matimi açacak, uyku tulumumun içine kıvrılıp mışıl mışıl uyucaktım. Olmadığ!

Papaz gibi saç-sakal bırakacaktım, her gün yüzlerce fotoğraf çekip o nomad hallerimi facebooktan falan paylaşacaktım. İnsanlar fotoğraflarımın altına "Ohehahe tipe bak." yazıp dalga geçtiklerini sanırken içten içe kıskancaklardı beni. Olmadığ!

İzlanda'ya gidip gayzerlere korka korka yaklaşacaktım. Çalı parçasının ucuna taktığım marshmellowumu közleyecektim sıcak buharda. Alplerde çektiğim fotoğrafımda saçlarım sakallarım birbirine girerken pofuduk montumun ve polar kulaklığımın altından hin hin sırıtıp "Hihiğ bak burdayım." dicektim. O da olmadı!

İskoç eteği giyip püfür püfür estire estire dolaşçaktım sokaklarda. Yeşil-bordo ekoseli atkılarından takıcaktım. Bi huşu içinde tustulum gayda dinlicektim. Olmadığ!

Porto şarabı içerken şişeyi objektife sokarcasına fotoğraflar çektireceğidim. Izgara edilmiş okyanus balığı yicektim. Sıcaktan don bile giymeden dolanacaktım Barcelona sokaklarında. Olmadığ!

Mayer Hawthorne gibi My green eyed love pozlarına gircektim Fransa'da Absinthe içtikten sonra. Hollanda'da Red Light District'te dolanırken sokak ortasındaki pisuarlara işeyen adamlara bakıp kezban kezban şaşıracaktım. Sonra o abiler de beni şaşırtırdı belki, kim bilir. Seks tiyatrolarını gezecektim harıl harıl. Ot içip kafayı bulacaktım. Bifteğimi falan yicektim alengirli soslar eşliğinde. O da olmadı!

İtalya'ya gidip özümü bulacaktım. Zeytinyağı kokusu içinde kırmızı kırmızı çiçeklerin fotoğrafını çekecektim dar sokaklar içinde. Milan'dan kendime bi gardrop dolusu kıyafet satın alıp angaryaya hiç bulaşmadan doğrudan İzmir'deki adresime postalatacaktım, parası neyse vererek! (Para bende diyodum ya hani, öyle işte.) Bolognese soslu al dente spaghettimi orijininde yiyecektim. Olmadığğğ!

Split'te taş gibi Hırvatların arasında güneşlenecektim. Homofobik bi ONS bile edinebilirdim az kassam. Mostar köprüsünün üstüne çıkıp zamanında orda ölmüşlerin ruhuna üç kulhü bi elham okuyup köprüden oraya buraya bakıp fotoğraf çekecektim. Olmadı!

Yunanistan'a geçip bi nevi yine özüme kavuşacaktım. Her yerde zeytin, incir, üzüm, şarap, balık, ouzo, sakız... "Biz sizi denize döktük oluum hihoha" diye gerzek espriler yapanların aslında Türk olmadıklarını, onları her daim dışladığımızı falan söylücektim. Lesbos'a gidip anadan üryan güneşlencektim Antik Yunan Tanrısı modeli erkeklerin arasında. O da olmadı amk o da olmadı!

Nail Baba, get yourself nailed right away! Hayallerime bi yılcık da cevap versen ya, o koca g*tün mü ufalır şiş kebap?

Tamam 40 milyon TL çıkmasaydı hani 10 milyon TL gerçekten bi insanın karakterini bile değiştirebilecek kadar tehlikeli bi para olabilir belki. Ama en azından 1 milyon TL ikramiye vursaydı iki çeyrek biletimden birine. Evimi alır, içini döşer, ailemin kredi borcunu öder, üste kalanını da Avrupa gezim ve eğitimim için harcardım.

Valla yetecekti 250 bin lira.

Nail, g*tün kopsun Nail!

5 yorum:

O Gay; Ben de... dedi ki...

9 TL ile bilet değil hayallerimizi satın alıyoruz aslında ama çoğu zaman "hayal" olmaktan öteye gidemiyorum umarım bir gün hepsi gerçekleşir...

Günlük Ayracı dedi ki...

@O Gay; Ben de...: Servet sahibi olma şansı satın alıyoruz teoride belki evet ama pratikte dediğin doğru bence de. Erasmus'tayken gezemedim aptal gibi, soğuktan çakılı kaldım olduğum yerde. Ama ikinci bi şans elde edersem, yeterli param olursa, kesinlikle affetmicem! Acı yok Rocky, acı yok. :(

Adsız dedi ki...

guzel hayallerin varmis.

Günlük Ayracı dedi ki...

@Barney Sikerson: Hangimizin yok ki?

Adsız dedi ki...

benim hayallerim yok, aldirdim hepsini simdi kafam rahat yasiyorum.