Çarşamba, Ocak 04, 2012

Suck my friendiness, lick my persuasion

İmaj: Gugullu ve Günlük Ayracı koopereyşını - Esin kaynağı: 9gag.com

Who Needs Love? by Razorlight on Grooveshark

En güzeli buydu bence, kafama vura vura "Sen benim arkadaşımsın Günlük." lafının bana öğretilmesi. Yok hayır, anlamıyor değildim. Sadece içimdekileri dışa vurmak istedim, yoksa daha fazla rahatsız edecekti beni.

Tekrar arkadaş moduna dönmem zaman alabilir, almayabilir de. Bilmiyorum. Zira hissettiklerim ve düşündüklerim ziyadesiyle gerçek bana göre. Ama "O"nun benden uzaklaşmadığını, ilgimden sıkılıp kaçmadığını bilmek çok güzel. Arkadaşın olduğuma daha da inandım bu tavrınla.

Yeniyetme ergenler gibi oturup günlerdir neler yapıyorum ben sahi? Kuşlar, çiçekler, böcekler... S*kerler! Seviyorum lan, kapa çeneni. Otur ve şişirilen egonun keyfini sür iki dakka. O geçince telefonda "Günlük noldu biliyo musun? Bıdı bıdı bıdı vıdı vıdı vıdı ya sonra oraya gittim ama orda da budi budi budi derken bi baktım saat 6 olmuş. Çıktım eve geldim, yorgunum amk s*kerler." diceksin zaten. Arkadaşız amk, arkadaşız.

Ha bi de, sana karşı olan hislerim alevlenmeden çok önceden beri, ben askere gitmeden aylar önce, sen Grooveshark'ı ilk kullanmaya başladığından beri blogunda paylaştığın şarkıları takip ediyorum da, ulan playlistimde hepsi, bi tane bile çıkmaz mı sevmeyeceğim şarkı? Bir tane lan bir bir!!111!!1 Şakası yok bu işin. Ezikleniyorum bi yandan da "I-ıh nerde kaldı kendi müzik zevkim lan? Adamın dinlediği her bi şeyi dinler oldum ben. Olmaz böyle." diye. Ezikleniyorum evet, ne var?

"Welcome to Americana. Please make your selection followed by the pund sign, NOW!"

Radyoda bu çaldı az önce. Hemen ardından dırırın dın dın dın dırırın dın dın dın diye Have you ever'ın girmesini bekledim. Girdi amk girdi, çok güzel girdi bekle.

Arkadaşımın aşkısın. Aşkımın arkadaşısın. Arkadaşının aşkısın. Arkadaşız amk, arkadaşız.

Ha bi de, senden çıkarken en son sehpanın üzerinde açık bıraktığın kırmızı Winston paketinden bi dal sigaranı araklayıp çantama boşa atmıştım. Hiçbi kaza olmadan eve kadar geldi o sigara. "Unutucam." dediğim an yakıp içicem demiştim kendime. "Umarım hiçbi zaman yakmak zorunda kalmam." diye ümit ederek. Az önce yaktım, içiyorum. Ve her nefes ayrı güzel, bilmelisin. Kırmızı Winston rocks diyoruz, yıllardır sertliğinden yakınıp içemediğim o sigara meğer nası bi canmış böyle.

Sabah erkenden uyanıp firmaların yolunu tutucam yine. 5 saat uyku yeter bence bu bünyeye. Fazla uyku aptallaştırıyo hem.

Peki ya "O"nun bi arkadaşıyla telefonu kapatırken "Görüşürüz, öptüm." demek istemişken "Öpüşürüz." dememi napmalı? Hangi kaynar kazana atmalı? Altına odun atmalı mı?

Yedin bence.

Midemde bi ağrı.

Öperimskiego!

3 yorum:

Unknown dedi ki...

"Görüşürüz, öptüm." demek istemişken "Öpüşürüz." dememi napmalı? Hangi kaynar kazana atmalı? Altına odun atmalı mı?

puhahahaha:DDDDDDDDDDDDDDD
bilinçaltına baskıladığın herşey bi yerlerden bööle "pörtler"

olur böyle vak'alar ayracım
operadakipsikolog

Adsız dedi ki...

off okudum da tam anlamadım. ama şu şarkı sana armağan olsun: unutursuğğğn, unutursuğğğn / karışır ya gözyaşlarığ denizlereeeğğğ...

Günlük Ayracı dedi ki...

@operadakikazulet: Ben öyle bilinçaltını dolma yapar yerim ki hehe hayır bi de kız yani telefonda konuştuğum. Çakma biseksüel miyim ne haltım anlamadım ben. :D (Yok be sapına kadar gayim kazu :) )

@ev oğlanı: Bazen ben de anlayamıyorum. Hayat niye böyle? Kuşlar neden uçuyo? Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi? :)