Cumartesi, Aralık 03, 2011

fallar ve mallar


güneşe göre terazi burcuyum, çin astrolojisine göre öküz, kızılderililere göreyse karga.

terazi:
güzel, güzel sanatlara yetenekli, sevimli, uyumlu, zarif, romantik, diplomatik, ince düşünen, çekici, idealist, tarafsız, iyi niyetli, iyi ortak, iyi siyasetçi, kreatif ve alımlı, akıllı, kararsız, alıngan, hafif, değişken, flörtçü, dengesiz, hercai, tembel, çabuk fikir değiştiren, tesir altında kalan.

öküz:
dürüst, güvenilir, kibardır. sabırları ve çok çalışmaları onlara başarıyı getirir.

karga:

özveri, nezaket ve kararlılığın mükemmel bir bileşimi! yardımsever, doğa ile ilişkide olmayı seven, ani, beklenmedik manevralar yapabilen, iç dengeleri bozulmazsa uzun süre çalışabilen, ruhsal alanda çok rahat olan, hayattan zevk almayı bilen, küçük şeylerden mutlu olan, her şeyin iyi ve kötü yanını kolayca görebilen, çelişkili, her türlü düşünce ve akımı izleyip öğrenmek isteyen, sevdiklerine karşı aşırı korumacı hatta yıkıcı, kendilerini bulmak için zamana ihtiyaç duyan, hayvanlara düşkün, evine özenen, zevkli, dekorasyona meraklı, güzel şeyleri seven, estetiğe düşkün, kendilerini bulmakta bazen zorluk çeken, çok sevimli, çok fedakar bir ebeveyn, kucaklanmayı ve öpücüğü seven, güven vermeyi ve güven kazanmayı seven ve kolayca öğrenen, hayatı dolaysız ve yoğun yaşayan, güzel ve yakışıklı insanlardır!


başka meymenetsiz hayvan kaldı mı lan? söyleyin söyleyin, o da benimdir zıttır diyarı astrolojisine göre, kesin!

renk: mor
gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan, arkadaşları arasında popüler (bi nevi herkesin popisi), psikolojik olarak değişken.

ağaç: fındık
çekici, anlayışlı, insanları nasıl etkileyeceğini bilen, fazla talepkar olmayan, sosyal hayatta aktif ve girişken hatta dövüşken, popüler, psikolojik olarak değişken, kaprisli aşık, dürüst, eşine toleranslı, kusursuz yargı yeteneği.

çiçek: funda
zarif, dikkat çekici, işinde uzman, kendiyle barışık, iyi dost.

numara: 8
dengeye inanan, denge için çabalayan, paranın gücüne inanan, vasatın üstünü bekleyen, disiplinli, organize, eleştiri sevmeyen, çabuk iletişim kurabilen, duygularını açıkça ifade edebilen, kıskanç.

isim grubu: 2
akılcı, mantıklı, gerçekçi, somut şeylerle ilgili, ilişkide dengeli, zeki, başarılı, fikirlerine güvenilir, akıl danışılan.

gelgelelim, derinlemesine inceleyip ortak söyletileri ele aldım ve ortaya çıkan manzara şu: efem ben böyle kelimelerle anlata anlata bitirilcek gibi değilim. meleğim lan ben! şimdi saymak istemiyorum yukarda yazanları tek tek, ama o ne lan? nası muhteşem bi varlıkmışım vay amk!

neler neler yazabilirdim bu konuya da, hiiiç mi hiç yazasım gelmiyo böyle yalanlara dair. astroloji yalanlardan ibaret. astolojiye göre aynı yerde aynı gün aynı saatte doğan iki kişi aynı oluyo (doğum haritası mantığına göre), gelgelelim benim tanıdığım insanlarda en ufak bi benzerlik dahi yok, etikette aynı burca mensup olmalarının dışında. o ne lan? öyle şey mi olur? tırt tırt tırt!

Hiç yorum yok: