Cuma, Aralık 30, 2011

bazen ilginç şeyler olabiliyöreröre

Eski sevgilimin ben askerdeyken beni defalarca aldattığı iddiasıyla kapıma gelen bi insan var a dostlar, insandan öte! Ciddiye alıp eski sevgilimi sorguya mı çekmeliyim? Yoksa ajdavari cool adam olup yoluma devam mı etmeliyim? Aldatma konusuna takıklığımdan mı yoksa yaz boyunca neler olup bittiğine anlam vermeye çalışmamdan mı bilinmez, zamanında çokça sormuştum o soruyu. "Yogöylebişey" cevabını alıp "Peki" diyerek oturmuştum yerime.

Ey ispikçi insan yavrusu; zamanında konuşsaydın. Şimdi niye ortaya atılıyosun? Giden gitmiş, biten çoktan bitmiş. Yapmışsa da afiyet olsun demekten başka ne gelir elimden, söyler misin?

Çok mu genişim? Yazın edindiğim boynuzlarımı mı parlatıyorum şu an sence ey sevgili izleyen? Umrumda değil, gerçekten. Gülüyorum geçiyorum sadece.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

aldatan insan saygıyı hak etmez. sadece saygıyı diil hiç bi şeyi hak etmez aslında. bi de eski sevgilin yani. "hadi bakam annat, aldatmışın beni köpoğlu?!" diye corlayarak adama prim verme reca ederim.

gelip bunu anlatan kişi de bildiğin şokyedibaşı. töbeee...

Günlük Ayracı dedi ki...

@ev oğlanı: Kimsenin günahını almak istemem ama yaptıysa kendi vicdanı yeterince rahatsızdır zaten. Hele ki ayrıldıktan sonra üstüne gitmeye gerek yok diye düşündüm. Yoksa prim vermek falan da değil. "Cool olmak" ve ben uzak kavramlarız :)